subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
Race for the Yankee Zephyr
a.k.a. Treasure of the Yankee Zephyr (1981) ![]() Надпреварата за "Янки Зефир" Година: 1981 Жанр: екшън, драма, приключения Държава: Австралия, Нова Зеландия, САЩ Времетраене: 105 мин. Режисьор: Дейвид Химингс Сценарист: Еверет Де Рош В ролите: Кен Уол, Лесли Ан Уорън, Доналд Плезънс, Джордж Пепърд, Бруно Лорънс... Описание: В езеро, в планините на Нова Зеландия, ловецът Гиби Гибсън открива самолет, разбил се по време на Втората световна война. Когато Гиби споделя за своето откритие, след него, дъщеря му Сали и неговия приятел, пилотът на хеликоптер Барни, в шеметна надпревара за намиране на въпросния самолет се впускат и шайка престъпници защото... залогът е част от товара, който е превозвала машината - 50 милиона долара в кюлчета злато, предназначени за военни операции в Тихия океан през войната... ![]() Български субтитри Превод: моя милост и qsatis Редакция: BestRipper Филмът: Race for the Yankee Zephyr DVD-5 Race for the Yankee Zephyr 1981 DVDRip XviD AC3-BR Race for the Yankee Zephyr (1981) DVDRip XviD AC3 IzErGiL Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 19 2012, 03:25 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Тоя филм ми седи по хардовете от много време Надали ще се намерят английски субтитри. Даже скоро с Рипъра коментирахме, единственото което се намира е двд-то с руски и английски аудио потоци, от който е правен рипа по който предполагам работиш. Мисля, че имаше руски субтитри. Не знам дали ще са от помощ. Супер филмче за времето си. Да не се разочароваме сега и да ни се стори малко деЦки. ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th October 2025 - 12:38 AM |