subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 426 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, Предварително се извинявам ако мястото на тази обява не е тук. Значи търся преводачи с желанието да изкарат малко допълнителни пари към месечните си доходи. Не се изисква нищо друго освен умението ви да правите субтитри. За повече информация по темата пишете ми на skype des1slav Моля без излишен офтопик на темата. |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Струва ми се, че не си уцелил мястото, в смисъл сайта, но може и някой от колегите да се съгласи - все пак тук има и професионални преводачи. Лично аз познавам двама-трима. Успех в търсенето.
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 7th September 2025 - 10:27 PM |