subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Останаха два "Кикбоксьора", които не са преведени и смятам да се заема засега с "Кикбоксьор 4: Агресорът". Филмът се превежда слухово и таймингът се набива ръчно от мен!!! ![]() Режисьор и сценарист: Алберт Пъйн Жанр: Екшън Участват: Саша Мишел, Никълас Гест, Мишел Красно, Брад Торнтън, Дебори Менси, Джил Пиърс. Времетраене: 1 час, 26 минути и 22 секунди. Държава: САЩ Аудио: Английско IMDB Резюме: След победата на Кърт над Тонг По, той търси отмъщение и иска да възвърне честта си сред бойците в света. След като братята (Кърт и Ерик от предишните части на "Кикбоксьор") отказват мач-реванш, той решава да го получи от третия им, по-малък брат, Дейвид Слоун. При първата битка Дейвид Слоун го поразява, при което той нанася още един удар над достойнството му. Тогава Тонг По подпалва малката игрална зала и убива едно от децата, които той тренира. Сега Дейвид Слоун трябва да брани и жена си, а в същото време да брани и своя гръб в турнира за бойци на Тонг По. Наградата е 1 милион за победителя, но той иска само жена си. ![]() СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Tzanko Stefanov на Feb 10 2012, 11:17 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
То се видяло... ще свалям ДВДто за да се рипне на 2диска... :] бтв... мога да ти рипна sweden subtitles... ;р |
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Рипни ги и ги качи някъде, аз така и така ще го правя слухово, защо да не е с мой тайм код? ![]() П.П: Ако свалиш ДВД-то, изчакай да направя буквите и да ги вкараш вътре ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн ![]() |
Moжете ли да ми кажете филма от къде мога да го сваля , че не мога да го намеря...?
Този коментар е бил редактиран от platinatabe на Dec 20 2007, 01:16 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има го в е-муле, аз оттам го свалих. Малко преди да приключа с превода, ще се появи релийза в AvatarBG.Info. След като направя субтитрите, ще ги кача и ще сложа линк към тях в торента, а русокоска ще се наеме да ми направи двд-то и да го прасне вътре ![]() П.П: Що не прочете добре първия пост? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси за информацията ... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В първото мнение под прогреса добавих релийза. Преводът е завършен. Прехвърлих субтитрите на компютъра и утре се заемам с редакцията. ![]() Общо взето желаещите в събота или утре вечер ще гледат филма. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът ми Хареса! Цанко, чакам следващата серия! ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 01:25 AM |