subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-December 07 Потребител No.: 54 514 Статус: Офлайн ![]() |
Бихте ли ми казали как да прекача сусрити към филм. Благодаря предварително! |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Добре е са конкретизираш въпроса си, ако искаш някой да ти отговори адекватно ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 202 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат Бихте ли ми казали как да прекача сусрити към филм. Благодаря предварително! Миии... с успех! Но, като цяло..., 1. Ако визираш това, че не ти тръгват субтитрите с филма... Решението е, че трябва и филма и субтитрите да са с еднакви имена. Например: филм:Терминатор.avi субтитри:Терминатор.srt или .sub. Това са най използваните формати. 2. При положение, че ти трябва вграждане на субтитри в самия филм. Използваш програма от рода на WINAVI, VirtualDub или подобна. 3. За вграждане на субтитри в DVD виж тази тема: Вмъкване на субтитри в DVD 4. Ако си начинаещ/а, ще ти трябват усилия, малко компютърна терминология, опит със софтуер, както и малко четене. 5. Относно точка 4. Не е лесно, отнема време и е вероятно да не се оправиш ! 6. Успешни опити и се ![]() ![]() |
------------------------------------ Потребител: НОВАК, но по скоро ПРОСТАК
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-January 08 Потребител No.: 56 601 Статус: Офлайн ![]() |
Едно въпросче: Как мога да увелича шрифта на субтитрите в DivX формат и да ги сейвам големи. Искам като пусна диска на DVD-то да имам големи субтитри които да се виждат добре и от по-далече. Сигурна съм, че ще помогнете. Благодаря ви предварително! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Едно въпросче: Как мога да увелича шрифта на субтитрите в DivX формат и да ги сейвам големи. Искам като пусна диска на DVD-то да имам големи субтитри които да се виждат добре и от по-далече. Сигурна съм, че ще помогнете. Благодаря ви предварително! ![]() Единствения шанс е от самия ДВД плеър да имаш възможност да променяш големината на субтитрите. |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 1-April 08 Потребител No.: 67 116 Статус: Офлайн ![]() |
защо не ми се отварят субтитрите на филма златния компас като ги сваля от вашия сайт
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 06:26 PM |