subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 6-February 07 Потребител No.: 6 708 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Разказ за група от четирима добри приятели, които са на върха в своята кариера, но всичко това се променя, когато жените навлизат в живота на всеки един от тях. Когато границите между бизнеса и личния живот се сриват, тези четирима преуспели мъже трябва да разчитат на своето приятелство, за да преодолеят предизвикателствата. Официален сайт: abc.com Информация: IMDb 01x01 - Субтитри 01x02 - Субтитри 01x03 - Субтитри 01x04 - Субтитри 01x05 - Субтитри 01x06 - Субтитри 01x07 - Субтитри 01x08 - Субтитри 01x09 - Субтитри 01x10 - Субтитри 01x11 - Субтитри Този коментар е бил редактиран от Soler на Feb 11 2012, 12:56 PM |
------------------------------------ Bring it On - In It To Win It: редакция
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 6-February 07 Потребител No.: 6 708 Статус: Офлайн ![]() |
Заемам се със превода на 1 епизод
|
------------------------------------ Bring it On - In It To Win It: редакция
|
|
|
|
telmi |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Този сериал е наричан мъжкия вариант на ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ. Мисля, че напълно заслужава името си - определено е много добър...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък четох, че е Сексът и града, но с мъже. И като цяло мнението на критиците е, че е доста скучен... Не знам, не съм го гледала, нямам и намерение. Особено като може да го спрат само след няколко епизода...
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
telmi |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък четох, че е Сексът и града, но с мъже. И като цяло мнението на критиците е, че е доста скучен... Не знам, не съм го гледала, нямам и намерение. Особено като може да го спрат само след няколко епизода... Ми то според същите критици върхЪЪ на актьорското майсторство е играта на япончето в HEROES, ма мене ми се чини че повече му тича на това момче да рекламира лекарство за запек, вместо да се пробва да изиграе "спиране на времето"... или поне го прави все едно има запек.... Критици, кво да ги правиш.... Според мен това е един от най-добрите нови сериали, които се появиха тази година- забавен, остроумен, приятен.... Но..всеки си има свой вкус.... Някой предпочитат дълбокомислени сюжети като Бионик Умън или Reaper ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн ![]() |
Мда, всякакви хора има, всякакви мнения... Но онзи определно изглежда, че има запек, и на мен ми направи впечатление ![]() |
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 6-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 6 305 Статус: Офлайн ![]() |
Kronos ще имаш ли възможност да продължиш с превода на сериала?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 7-October 07 Потребител No.: 46 023 Статус: Офлайн ![]() |
имали и други излезнали серии или е спрян вече...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 6-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 6 305 Статус: Офлайн ![]() |
Не е спрян , досега са излезли 6 серии
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 241 Статус: Офлайн ![]() |
Мога да започна превода на 3 епизод, ако някой го превежда моля да ми пише!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 61 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 572 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на 3-ти епизод е качен в сайта.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 24-January 07 Град: София Потребител No.: 2 780 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за чудесния подарък ![]() |
------------------------------------ "Of all the things I've lost, I miss my mind the most!"
Ozzy Osbourne |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Филмчето определено е много приятно и забавно. Има доста весели моменти и се радвам, че го започнах. Мерси за превода.. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 61 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 572 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на 4-ти епизод е качен в сайта.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 24-January 07 Град: София Потребител No.: 2 780 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "Of all the things I've lost, I miss my mind the most!"
Ozzy Osbourne |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:21 AM |