subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Jul 2 2017, 12:17 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 6-December 08 Потребител No.: 83 073 Статус: Офлайн |
здравейте. имам питане. има ли лесен и бърз начин да се добавят еднакви редове към всяка серия в сериал от много сезони и как може да стане това?
Този коментар е бил редактиран от vangogh1 на Jul 2 2017, 12:17 PM |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Jul 2 2017, 02:33 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Конкретизирай питането си - какви редове къде искаш да вкараш? Наведнъж ли искаш да стане във всички файлове или като отвориш някакви субтитри, в тях да можеш да добавиш въпросните редове? Таймингът вероятно ще ти трябва да е различен, така че вероятно най-малкото за това ще имаш нужда от ръчен труд.
|
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Jul 5 2017, 10:37 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 556 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
@vangogh1 Ако съм те разбрал правилно, можеш да си направиш един файл с редовете, които искаш да ги има всеки епизод - ако са последователни - и след това този файл да го събираш с файловете с новите реплики. В "Subtitle Workshop" става през Tools -> Join subtitles -> Add - след това последователно добавяш файловете, които искаш да събереш, в реда, в който искаш да излязат на екрана. След това натискаш "Join" и сейфаш някъде нов файл, в който са събраните субтитри. При всички положения обаче ще трябва да донастройваш тайминги. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th March 2026 - 06:24 PM |