subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Aug 13 2011, 01:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 13-August 11 Потребител No.: 124 205 Статус: Офлайн |
Hi all Понеже от 2-3 дена имам 3Д телевизор , взех да се ровя за 3Д филми . И защото от години ползвам замундата тръгнах оттам . Първо изтеглих Аватар 3Д (19ГБ) но се оказа ,че е без субс на български , потърсих му субтитри но няколкото варианта който открих са SRT не се съвпадат с този релийз (освен това явно не са за 3Д защото седят размазани) . След това свалих филма за Гъливер (7.5ГБ) - интересното е че екрана и при него както на Аватар е разделен вертикално на 2 , но и субтитрите също се виждат на 2-те страни а щом се превключи телевизора на 3Д и субтитрите стават перфектни . Идеята ми е дали вече има някъде направени субтитри в този формат ASS (както са на Гъливер) и за Аватар 3Д или трябва някой който разбира да се занимава специално . Благодаря предварително. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Aug 13 2011, 05:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 2-August 07 Град: Far Far Away Потребител No.: 40 032 Статус: Офлайн |
Здравей, Стелко! Нямам 3Д ТВ и никога не съм работил с въпросния формат субтитри, но може да пробваш следното: http://subs.sab.bz/?act=soft - намираш си от линка Subtitle Workshop и инсталираш - отваряш .srt субтитрите които имаш (с тази програма^) - Shift+Ctrl+S (Save As от File), ще ти се появи прозорец с различни формати, (при мен поне) вторият формат е Advanced SubStation Alpha (.ass) - цъкни го 2 пъти и запази Пак казвам, не те съветвам от личен опит, пробвай и кажи става ли, за да може да знаят и другите. Успех! |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Aug 17 2011, 08:32 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 13-August 11 Потребител No.: 124 205 Статус: Офлайн |
Здравей, Стелко! Нямам 3Д ТВ и никога не съм работил с въпросния формат субтитри, но може да пробваш следното: http://subs.sab.bz/?act=soft - намираш си от линка Subtitle Workshop и инсталираш - отваряш .srt субтитрите които имаш (с тази програма^) - Shift+Ctrl+S (Save As от File), ще ти се появи прозорец с различни формати, (при мен поне) вторият формат е Advanced SubStation Alpha (.ass) - цъкни го 2 пъти и запази Пак казвам, не те съветвам от личен опит, пробвай и кажи става ли, за да може да знаят и другите. Успех! Благодаря , програмката ми свърши работа - поне направи основното . Все пак остана на ръка доста да се коригира но добре ,че жена ми има повече нерви от мен и за 2 дена ги оправи . Ъплоаднах ги преди малко ,но трябва да се изчака проверката на администраторите за да могат притежателите на 3Д телевизори да се порадват на филма със субтитри . |
|
|
|
|
|
|
Aug 17 2011, 08:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 2-August 07 Град: Far Far Away Потребител No.: 40 032 Статус: Офлайн |
Моля, моля. Ако не бях аз, някой друг щеше да ти даде линка, мисля че повечето хора тук я ползват. Браво и за труда, точно видях че са минали одобрение буквичките. Понякога така става, викаш, викаш Неволята и накрая си свършваш сам работата. Но все пак не може винаги да се намират субтитри които да пасват, трябва и за тези които има за преправяне да сме благодарни |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Sep 2 2011, 01:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 6-August 10 Потребител No.: 114 566 Статус: Офлайн |
Добре де, телевизора ми е 3Д ЛЕД Самсунг, 37 инча, клас 6, серия D6000 и не ще изобщо да плейне субтитрите, нито тези, които правих по Гъливерските, нито Гъливерските, иначе знам това дето си направил, но телевизора ми не ги чете. Този коментар е бил редактиран от Scooby Doo на Sep 2 2011, 01:25 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2011, 10:30 AM
Коментар
|
|
|
Добре де, телевизора ми е 3Д ЛЕД Самсунг, 37 инча, клас 6, серия D6000 и не ще изобщо да плейне субтитрите, нито тези, които правих по Гъливерските, нито Гъливерските, иначе знам това дето си направил, но телевизора ми не ги чете. Нямам на идея как телевизора ти може да плейне субтитри , но ето как аз си гледам 3Д филмите на моя 46" LG . Тегля филма на лаптопа на жената , пускам ги с най обикновения Windows Media Player - на този етап трябва например Аватара да го виждаш разделен на 2 и ако си сложил в директорията на филма и тези субтитри с разширение ASS на всяка половина от екрана ще си има и субтитри . След като ми тръгне така на лаптопа , го свързвам с 2м кабел по HDMI с телевизора . Така вече нямаш работа с лаптопа ,а на телевизора трябва да виждаш същото както и на лаптопа (филма разделен на 2 половини) . Вече работиш само с дистанционното на телевизора , натискаш бутона 3D , оттам избираш картинката с екран разделен на 2 по вертикала ,даваш ОК и си в 3D матрицата . |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 8th September 2026 - 04:48 PM |