subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
Еми какво повече да кажа, ![]() Някой гледа ли новия 10 епизод на сериалчето ? ![]() |
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 15-January 07 Потребител No.: 1 155 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля че беше доста добър. Можеби от сега на татък ще бъдат на това ниво, понеже да бъда честен съм фен на сериала но епизодите да тук малко ме разочароваха. Да се надяваме че втората половина ще е на това ниво. Е какво още да кажа освен че с нетърпение чакам следващият епизод. Само това ме дразни че действието ще е в една серия. За толкова много значими персонажи можеха да я направят в две части. Само се надявам да не е прекалено сбита и всичкото действие да се развива прекалено бързо. Но пък ще видим и дано да се окаже най добрата до сега. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Официално отсвирих сериала, искам само някои понатам да ми каже, когато Лана умре и тогава да го загледам пак.
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 15-January 07 Потребител No.: 1 155 Статус: Офлайн ![]() |
Официално отсвирих сериала, искам само някои понатам да ми каже, когато Лана умре и тогава да го загледам пак. ![]() тук съм съгласен с теб, но не мисля че още трябва да го зарязваш. Ако си погледнал инфото за следващите епизоди ще видиш че си заслужава. Тъй като вече е ясно че след края на 7-ми сезон Кристен си заминава от сериала за винаги мисля че ще почнат да я налагат все по малко. Пък и продуцентите обещаха че ще има все повече герой от "Лигата....." тъй че мисля че пак ще си заслужава. А и от инфото за 13-ти епизод става ясно че Клои и Джими се разделят зареди Кларк, тъй че може и на там да отвее вятъра, но това го казвам само да знаеш че цялата история с Лана вече трябва да свършва, тъй че ако имаш още малко нерви би трябвало в най скоро време вече да почне пак да си влеза в релси сериала и Лана да изчезва. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн ![]() |
ще е перфектно, ако детето на Лана се окаже от Кларк, но едва ли. Иначе, според мен Лана ще разбере за Кларк преди да изчезне от сериала, сигурен съм. Клои също няма голямо бъдеще с Кларк. Според оригиналната история накрая Кларки е с Лоис се женят и си имат малко суперменче ххихи. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
[quote name='sever' post='1447' date='Jan 17 2007, 04:37 AM']ще е перфектно, ако детето на Лана се окаже от Кларк, но едва ли. Няма такава вероятност, понеже мина много време от както се разделиха, но все още никаде по никакъв саит и форум нищо не се споменава какво ще стане точно. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иначе, според мен Лана ще разбере за Кларк преди да изчезне от сериала, сигурен съм. Клои също няма голямо бъдеще с Кларк. Според оригиналната история накрая Кларки е с Лоис се женят и си имат малко суперменче ххихи.[/quote] Тука май си прав, понеже преди няколко седмици четох по форумите(само дето не мога пак да го намеря) някой беше поместил интервю с един от сценаристите по точно един от въпросите които го питат - след като вече официялно Кристен Крюк потвърди че 7-ми сезон и е последен, какво ще стане с геройнята и. И онзи казва нещо от сорта че това е много далеч за сега и няма никаква идея, но кои знае може най-накрая да разбере тайната на Кларк. Това не е нищо конкретно просто го четох преди време някъде, тъй че не му давам много надежди за достуверност, а и може и някои да е пуснал и някво фейк интервю, но кой знае, ще гледаме ще видим. Този коментар е бил редактиран от repeto на Jan 17 2007, 06:45 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн ![]() |
новата серия е супер лудница!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 20-March 07 Потребител No.: 19 602 Статус: Офлайн ![]() |
Хмммм, влизам и какво да видя...8 мнения на кръст...come on!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Знам, че 17ти ще е доста добър. Сериалчето става., но така и не разбрах кой е официалния преводач... Виктория или "Невъзможния" ? Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Mar 20 2007, 01:04 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Какво значи "официален преводач" ? И другото което исках да ти кажа е, че Victoria е Smallworld (от юнакс) => сам си прави сметка кой е превеждал повече и най-важното кой превежда качествено!
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 20-March 07 Потребител No.: 19 759 Статус: Офлайн ![]() |
Всеки , който се е заел със задачата да превежда любимия ми сериал има моето огромно благодаря.Колкото до новия епизод-Кейн ще ни покаже как се мачка наший Кларки.Супер епизод се очертава.
|
------------------------------------ "No One Lives Forever"(My favourite spy game).
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Една игричка: http://hk.promo.yahoo.com/movie/superman/Stop_Press_Game/ Вие сте в ролята на фотографа Джими Олсън и трябва да снимате Супермен възможно най-добре. ![]() |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-January 07 Потребител No.: 3 585 Статус: Офлайн ![]() |
случайно да ви се намират субтитри за 05х22 че нещо не мога да си намеря, а и на другите сайтове подобни на този няма ... поне не е и за моята серия..... ако някой го интересува давам контролна сума тип MD5 на моята серия C:\>md5sum.exe Smallville_-_5x22_-_Vessel.avi f185a700c5af1184f9c85c757ef986aa *Smallville_-_5x22_-_Vessel.avi м/у другото тегля някаква версия на торент за 5х19 до 5х22 (4-те серии) .... ама кой знае на какво ще попадна ![]()
Прикачени файлове
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 14-January 07 Град: Люлин-Сити Потребител No.: 990 Статус: Офлайн ![]() |
случайно да ви се намират субтитри за 05х22 че нещо не мога да си намеря, а и на другите сайтове подобни на този няма ... поне не е и за моята серия..... ако някой го интересува давам контролна сума тип MD5 на моята серия C:\>md5sum.exe Smallville_-_5x22_-_Vessel.avi f185a700c5af1184f9c85c757ef986aa *Smallville_-_5x22_-_Vessel.avi м/у другото тегля някаква версия на торент за 5х19 до 5х22 (4-те серии) .... ама кой знае на какво ще попадна ![]() Обърни се към Victoria,мисля,че може да ти помогне. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th August 2025 - 06:06 PM |