subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
Imp0sSible |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
![]() Жанр: Комедия Режисьор: Морт Нейтан Сценарист: Дейвид Дрю Галахър Участват: Глен Бери, Лорън Коуън, Антъни Козънс, Том Дейви, Холи Дейвидсън, Уилям де Ковърли, Шобу Капур, Кал Пен, Даниел Персивал, Ашли Рае СЮЖЕТ Героят от първия филм - Тадж този път се залавя с учене. Той отива в престижния Британски университет Оксфорд за да продължи своето обучение и да покаже на скованите студенти как да се забавляват. За релийза: Van.Wilder.2.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND Моля след като изгледате филма със субтитрите, споделете какви са впечатленията ви! Субтитрите са БЕТА, предстой им редакция! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 4 2012, 11:50 AM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-March 07 Потребител No.: 18 609 Статус: Офлайн ![]() |
БЛАГОДАРЯ ВЕЛИК СИ ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 1-February 07 Потребител No.: 5 035 Статус: Офлайн ![]() |
Огромни благодарности за субтитрите ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 13-February 07 Град: Dve mogili Потребител No.: 9 555 Статус: Офлайн ![]() |
Едно голямо благодаря от мен.На мене специално ми харесака с моя много слаб английски.Още едно благодаря от мен.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн ![]() |
Тайминг за R5.XViD-PUKKA моля ? ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 27-January 07 Град: Майна си райна Потребител No.: 3 522 Статус: Офлайн ![]() |
Много ми харесаха суб. Продължавай в същия дух. много си добър
Този коментар е бил редактиран от SL1m на Mar 23 2007, 09:41 PM |
|
|
|
|
skalata |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
mersaj i ot men ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=Translator's Heaven=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 32 Регистриран: 8-January 07 Град: Шумен Потребител No.: 316 Статус: Офлайн ![]() |
като цяло превода е добър и точен видях 1 правописна грешка към края и имаш проблем с думите които множественото им число завършват на и това да слагаш иййййй не знам кой те е учил да го правиш |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 1-March 07 Град: Казанлък Потребител No.: 14 329 Статус: Офлайн ![]() |
и аз да питам: а за R5.XViD-PUKKA няма ли да се намерят от някъде?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 496 Статус: Офлайн ![]() |
да бе и аз питам за същото ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 592 Статус: Офлайн ![]() |
R5.XViD-PUKKA ima li takiva
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 496 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 1-March 07 Град: Казанлък Потребител No.: 14 329 Статус: Офлайн ![]() |
щом няма нито тука нито в юнаците, най-вероятно никой не се е захванал да им направи тайминга аз ако можех щях да го направя, ама просто съм неук в тая насока ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
може ли да те светна на нещо. И в "двата" се превежда от един човек филм. Ако е преценил направил е тайминг, а сега вие дърпайте релийза дето е превел той. Преводача е машина. Няма спирка тоя човек. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-April 07 Потребител No.: 23 624 Статус: Офлайн ![]() |
Тайминг за Van.Wilder.2.R5.XViD-PUKKA моля ?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 08:10 PM |