subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 2-October 07 Град: (: ...in my own crazy world... :) Потребител No.: 45 321 Статус: Офлайн ![]() |
Книгите, по които е правен сериала, колкото и той да се отклонява от тях, са писани много преди поредицата Здрач. (: Anyways. Гледам, че в подзаглавието на темата пише, че следващият (4-ти) епизод ще излезне на 08.10. Серията всъщност си е насрочена за утре вечер - 01.10. Явно няма да се пропуска седмица. :] И пак - 10х на Kiddo за качествените преводи. (: Този коментар е бил редактиран от Sk8eR^_^BoI на Sep 30 2009, 05:53 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-January 08 Потребител No.: 56 877 Статус: Офлайн ![]() |
а някой знае ли къде ги има книгите в интернет и под какво име да ги търся
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 27-December 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 84 475 Статус: Офлайн ![]() |
а някой знае ли къде ги има книгите в интернет и под какво име да ги търся Книгите са 4. Поредицата си е "Дневниците на вампира", книга едно - "Пробуждането" излезе в книжарниците на български. Втората книга - "Борбата" се очаква на 09.11.2009г. Другите две книги са "Яростта" и "Тъмното обединение". Не се знае кога ще излезнат по книжарниците, но знам, че се работи по превода на книгите от любители преводачи. Този коментар е бил редактиран от Pathless_demoness на Oct 1 2009, 03:32 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 210 Регистриран: 30-January 08 Град: Ту тук, ту там. Потребител No.: 59 300 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ По-добре малка водка с приятели, отколкото голям бой в района.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 2-October 07 Град: (: ...in my own crazy world... :) Потребител No.: 45 321 Статус: Офлайн ![]() |
Не трябваше да ми казваш... Щях да спя по-спокойно още 1-2 нощи ![]() Хаха, съжалявам. Не беше със зла умисъл. ![]() Колкото до поредицата на книгите, инфото на Pathless_demoness е напълно точно. Освен това от февруари тази година авторката L. J. Smith е започнала писането и публикуването на продължение на сагата. За сега е излезнала една книга от "завръщането" - "The Return: Nightfall". |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн ![]() |
Pathless_demoness кните заслужават ли си ?
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 30-April 08 Потребител No.: 69 340 Статус: Офлайн ![]() |
Хм.. май и тая поредица ще се чете.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам дали ви е направило впечатление, но гледам не сте го коментирали. Главната героиня Елена е българка ![]() ![]() Иначе не съм фен на вампирските истории, но пък не усетих кога изгледах първите три епизода ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам дали ви е направило впечатление, но гледам не сте го коментирали. Главната героиня Елена е българка ![]() Ъхъ от Своге. Майка й бачкаше в шоколадената фабрика, много свестна жена, но от сладкото й опадаха зъбите. ![]() Татко й бачкаше ЖеПе-то. Много пъти сновейки из дефилето, съм го виждал как със замечатан поглед обхожда участъка си. Прекрасен работник! България загуби много, след като емигрираха. ![]() Моля ви, направете си една тема за дискусии на сериала и пишете, пък може би там ще ви разкажа още за живота на сем. Добреви. ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-November 09 Потребител No.: 101 424 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Много се радвам, че полагате толкова много усилия за нас, като превеждате епизодите. ![]() Дам, и на мен ми беше много интересно да гледам поне един епизод от сериала заради героинята, която е българка. И постепенно усещам как се запалвам по сериала и мисля да го следя и занапред. Актьорите са невероятни, особено братята вампири са толкова красиви, че... ![]() Аз съм една от пъривите фенове на "Здрач" сагата, така че историйките за вампири са ми познати ![]() Чакам с нетърпение 9-ти епизод, който както разбирам, ще излезе следващия четвъртък! Успешен превод! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-November 09 Град: Троян Потребител No.: 102 008 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е супер! Грабна ме още от първия епизод!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-November 09 Потребител No.: 102 285 Статус: Офлайн ![]() |
Кога ще излезне 10-ти епизод ?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 11th October 2025 - 07:14 PM |