subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 20 2009, 05:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 13-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 64 910 Статус: Офлайн |
Southland - 2009 ![]() Жанр: Драма | Екшън Година: 2009 Режисьор: Джон Уелс Актьори: Бенджамин МакКендзи, Джон Купър, Лори Алан, Държава: САЩ Времетраене: 41-2 минути Резюме: Носителите на награда "Еми" Джон Уелс, Ан Бидърман и Крис Чулак изгряват като полицаи в суровия и консервативен полицейски участък в Лос Анджелис. От плажовете на Малибу до улиците на Източен Лос Анджелис, "Саутленд" е драма, която ще пренесе зрителите директно в живота на полицаи, престъпници, жертви и техните семейства. Майкъл Къдлиц ("Там тече река" ) играе Джон Купър, временно работещ като лосанджелиско ченге, назначено да обучи новака Бен Шерман (Бенджамин Макензи; "Кварталът на богатите" ). Честността и чистотата в работата на Купър карат Шерман да се замисли дали има нужните качества, за да стане полицай. Към Къдлиц и Макензи се присъединяват още хора, включително Реджина Кинг ("Рей", "Джери Магуайър" ), която играе детектив Лидия Адамс. Последната живее с болната си майка, която има нужда от грижи. Нейният партньор, детектив Ръсел Кларк (Том Еверът Скот; "Брокери" ), който води нещастен живот със съпругата си, и от която има три деца. Майкъл Макгрейди ("Тънка червена линия" ) играе детектив Даниел "Сал" Салинджър. Сал надзирава бившите гангстери и настоящи детективи Нейт Морета (Кевин Алехандро; "Drive", "Грозната Бети" ) и Сами Браянт (Шон Хатоси; "Alpha Dog" ). Ария Барейкис ("Crossing Jordan" ) играе патролиращата полицайка Чики Браун - самотна майка с мечтата да бъде първата жена приета в "SWAT" [Специалните части]. "Саутленд" е продукция на Джон Уелс, в сътрудничество с "Warner Bros". Уелс, Чулак и Бидерман са изпълнителни продуценти. Бидерман е създателя, а Чулак ще бъде режисьор на сериала. Тема за Субтитри |
|
------------------------------------ Цитат We will all laugh at gilded butterflies ![]() ![]() |
|
|
|
|
Apr 20 2009, 06:14 PM
Коментар
|
|
![]() 39 days… 18 people… one survivor!!! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 193 Регистриран: 18-August 07 Град: Русе Потребител No.: 41 174 Статус: Офлайн Моят блог |
Странен първи епизод, още не мога да възприема Бат'ви МакКендзи като кука |
|
------------------------------------ Цитат(haZe™) Ако искаш да бъдеш умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш, спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш! |
|
|
|
|
Apr 20 2009, 06:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
На мен ми допадна ама малко ме е страх че ще забият пак в междуличностни взаимоотношения - кой кого залюбил кой кого недолюбил и ще развалят сериала като редица други такива... дано си останат в концепцията на първия епизод - един работен ден на няколко полицаи и детективи!
|
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2009, 10:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 13-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 64 910 Статус: Офлайн |
Много як втори епизод. Актрисата - майката на детето в този епизод ми е много позната. Някои сеща ли се от кои филм може да е? |
|
------------------------------------ Цитат We will all laugh at gilded butterflies ![]() ![]() |
|
|
|
|
Apr 23 2009, 09:23 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
На мен ми допадна ама малко ме е страх че ще забият пак в междуличностни взаимоотношения - кой кого залюбил кой кого недолюбил и ще развалят сериала като редица други такива... дано си останат в концепцията на първия епизод - един работен ден на няколко полицаи и детективи! да и аз имам същите опасения, иначе пилота гледах сега нямам търпение да гледам 2 епизод ама искам да изчакм суб, не че не мога и без ама така е по-голямо удоволствие !!! |
|
|
|
|
|
|
Jun 10 2009, 09:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Седмата серия имаше доста брутален финал... чак ми се сви стомаха като гръмнаха детектива ама и черната детективка си я бива - как опушка лошковците с помпата няма шега... страхотен сериал пп. Благодаря за качествените субтитри Този коментар е бил редактиран от martineliazz на Jun 10 2009, 09:14 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th January 2026 - 01:08 AM |