subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 064 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
![]() TERMiNATOR Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 6 2008, 08:15 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
И са кво? Пренаписват историята от третия терминатор? Щот наш'те минаха в 2007 година, T3 се развива 10 години след T2, а той се развиваше 1997. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The engineer ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 285 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 257 Статус: Офлайн ![]() |
Мен ми е хикс едно нещо. Сара Конър гръмна лошия терминатор с "МЕГА ОРЪЖИЕТО, КОЕТО ЗАРЕЖДА 2 МИНУТИ" и постигна само едно нещо, да обезглави терминатора ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от mirror на Jan 23 2008, 03:25 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Това всъщност е много любопитно. Все едно е алтернативна вселена.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн ![]() |
Забравете за Т3 просто нещо е станало което променя събитията и това е
Този коментар е бил редактиран от maildl на Jan 23 2008, 04:47 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн ![]() |
Аз се чудя грозната терминаторка дали е и толкова тъпа?!
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн ![]() |
Само като прочета заглавието - не, благодаря!
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Аз се чудя грозната терминаторка дали е и толкова тъпа?! На първо четене и на външен вид - ДА. Как, обаче, досега никой не зададе най-главния въпрос: Ще има ли секс между Терминатор и човек? Вероятно на дисплея ще излезе надпис Unknown device attached. След търсене в базата данни с драйвъри операционната система ще посъветва: Must be played with mouth. ![]() |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 064 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Аре да не ми обиждате терминаторката, че не знам дали ме разбирате. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Странно ![]() На мен Терминаторката ми е супер симпатична и може би само заради това загледах сериалчето ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн ![]() |
Сара Конър е чудничка... тези очи... ![]() Засега става сериалът, но просто всякакви съпоставки с Терминатор филмите са излишни, използва само франчайза им. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Абе бива, ама не е като чийрлидърката ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 87 Регистриран: 23-December 06 Град: София джунгла, дивото зове... Потребител No.: 67 Статус: Офлайн ![]() |
Терминаторката като за тостер е добре, но мамчето определено е много брутал-яка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Аз се чудя грозната терминаторка дали е и толкова тъпа?! Бих казал, че терминаторката не е никак грозна. ![]() Gabata, не мисля че ще има коитус между терминаторката и Джон, но да видим. Сериалът ми харесва много. Сега тегля трета серия и я връткам през пс-то. Успех за напред на преводача. Сериалът ми допада. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 02:12 PM |