subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 12 Град: Sf Потребител No.: 128 005 Статус: Офлайн ![]() |
The Judge / Съдията (2014)
Жанр: драма Година: 2014 Режисьор: David Dobkin: В ролите: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga САЩ Времетраене: 141 мин. Известният адвокат Ханк Палмър се завръща в дома от детството си, където баща му, градският съдия е заподозрян в убийство. Ханк се впуска в разкриване на истината, възстановявайки връзките с отчужденото си семейство.: tt1872194 Трейлър: Издание: The Judge 2014 HDRIP XVID AC3 Прогрес: Изпратени за одобрение. Срок: Преди Нова Година. Този коментар е бил редактиран от iik на Dec 27 2014, 12:50 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 14-August 08 Потребител No.: 75 801 Статус: Офлайн ![]() |
Филмът е хубав, аз го гледах вече. Искаш ли да ти помогна със субтитрите, ако нямаш много време? Пиши ми направо в скайп, ако имаш желание за помощ ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 519 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Уфф. Не искам да звуча все едно давам зор, обаче темата е на почти два месеца и от близо месец виси на 19 процента. Ако я нямаше, филмът вероятно вече щеше да има превод. Ако не ти се занимава, кажи си. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 12 Град: Sf Потребител No.: 128 005 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявайте за забавянето. Доста съм зает в последно време. Ще опитам да го завърша до НГ. Ако не успея ще направя кооперация, с който има желание.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виждам, че вече има и свестни EN субтитри. Преди нямаше. Това са добри знаци демек. Така че за сведение на "недаващите-зор", никой не би се наел да превежда с оръфани испански и машинни английски субтитри преди това. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 519 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ако ми погледнеш постовете във форума, ще ти стане ясно, че принципно съм върл противник на припирането. С някои олигофренчета по тракерите доста сме се карали за това. Обаче точно защото не искам да се ангажирам със срокове, не отварям теми и рядко се захващам с хитови филми. Както и да е, успех с превода. Ако трябва помощ и мога да я осигуря, насреща съм. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбирам, няма проблем. Просто имаше разнопосочни причини, за да не върви. А и както казах, преводът със старите суб. беше мъчителен. Мерси за предложението. Може би накрая ще помоля някой тук да го изгледа набързо и да си даде препоръките, ако все още може да чакате още един ден. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смяната на субтитрите обърка тайминга на 300 реда, та това ме забави допълнително.
Този коментар е бил редактиран от iik на Dec 21 2014, 10:21 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:32 AM |