subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 214 Регистриран: 2-December 11 Град: Зоната на Здрача Потребител No.: 126 709 Статус: Офлайн ![]() |
Кофти думи ![]() Жанр: Комедия Година: 2013 Режисьор: Джейсън Бейтман Участват: Джейсън Бейтман, Катрин Хан, Патрисия Белчер, Роан Чанд, Бет Грант, Филип Бейкър Хол, Джудит Хоаг, Бен Фалкон, Рейчъл Харис, Алисън Джани и др. Държава: САЩ Времетраене: 89 минути Резюме: Звездата от “Шефове гадняри” Джейсън Бейтман режисира и изпълнява главната роля в тази пиперлива комедия. Историята на филма разказва за 40-годишния Гай Трилби, който след като успява да докаже, че не е завършил 8-ми клас поставя на сериозно изпитание всички членове и млади участници в ученическите конкурси за спелуване на думи. Въпреки негодуванието на родителите, хората организиращи конкурсите и децата, Гай не се отказва от намерението си да регистрира възможно най-много победи. Но ситуацията се променя когато той се сприятелява с 10-годишния си конкурент по спелуване Чайтания Чопра. Двамата нови приятели бързо се забъркват в множество забавни и конфузни ситуации, а тяхната история успява да привлече вниманието на амбициозната репортерка Джени Уиджън. ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от KikoDraka на Jun 15 2014, 09:15 PM |
------------------------------------ Под всеки рай лежи един ад, а между тях съм аз - с поглед нагоре и душа надолу... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Блондинка под прикритие ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 910 Регистриран: 31-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 106 121 Статус: Офлайн ![]() |
Браво! Ей сега го дърпам ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
5 потребител/и са ви благодарили : didodido, Петър Хараланов, Babilon, sty, kia1964 There has/have been 5 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 7th October 2025 - 05:06 AM |