subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 16 2013, 02:32 PM
Коментар
|
|
![]() Womens In Your City - Anonymous Sex Dating - No Selfie ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 227 Регистриран: 15-February 07 Град: USA Потребител No.: 10 359 Статус: Офлайн |
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА УЕСТЪРНА! Имам ярък спомен за един филм от видео касета, от когато бях малък, казваше се Черния Джак, но знаете как бяха преводите тогава - може да не е оригиналния. Щом Мръсния Хари го превеждаха някъде Хари дъртака! Така, ще поразкажа малко от филма и се надявам някой да ми каже как се казва и дали може да се намери?! Филмът започваше с обир на банка, като главатарят след обира се уединяваше с една руса мацка! Не помня какво ставаше с парите, но когато се върна при бандата си, те го прецакаха и пребиха или простреляха (не помня точно). После един индианец скалпираше русата му приателка, а той оцеляваше и се възстановяваше при една брюнетка, която се грижеше за него. Помня че там си тренираше стрелбата за да се върне и отмъсти на предалите го. Помня също че куцаше вече с единия крак и така си вървеше занапред! Та, започна пича отмъщението си, като посещаваше и избиваше бившите членове на бандата си един по един - всеки от тях явно имаше някакъв дял от парите и си беше устройл легален и спокоен живот! Спомням си 2 ярки сцени от отмъщението:1-та в един каньон, където предателя имаше ранчо и Черния Джак му викаше от високо скрит, а онзи стреляше на посоки и викаше! Много силна и ефектна сцена, та така го уби този, а индианеца също го посети и се биха, докато не го наръга с ножа му! Т.е. станаха 3 сцени! Та ще бъда благодарен, ако някой знае нещо и го сподели! |
|
------------------------------------ https://SecreLocal.com - Where To Meet Local Girls - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Verified Girls Chat
|
|
|
|
|
May 16 2013, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Щом музиката е култова, то значи най-вероятно е на Енио Мориконе Върти ми се в главата някакъв спомен за филм с такова отмъщение, но нямам никакъв спомен за кой филм става дума. Пък и те в половината от спагети уестърните става дума за отмъщение, така че може и друг филм да съм гледал |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
May 16 2013, 03:32 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
Аз съм го гледал по телевизията, но как точно се казваше... |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
May 16 2013, 04:29 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
May 16 2013, 06:34 PM
Коментар
|
|
![]() Womens In Your City - Anonymous Sex Dating - No Selfie ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 227 Регистриран: 15-February 07 Град: USA Потребител No.: 10 359 Статус: Офлайн |
Благодаря, и аз се бях спрял на този вариант. |
|
------------------------------------ https://SecreLocal.com - Where To Meet Local Girls - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Verified Girls Chat
|
|
|
|
|
May 16 2013, 07:04 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th January 2026 - 11:03 PM |