subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 12 2013, 10:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 12-May 13 Потребител No.: 133 864 Статус: Офлайн |
Здравейте, искам да съобщя са техническо пречка. Аз използвам прокси и като чукна на 'свали субитрите', страницата просто се презарежда, без да ми дава възможност за сваляне. Проблема вероятно може да се крие в изпращтане на нещо преди хедърите или в грешно подадени Content-type или Content-Disposition. Благодяря, ще се радвам да съдействам да се оправи това. |
|
|
|
|
|
|
May 12 2013, 11:03 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Сайтът не е филтриран към външни IP връзки. Проблемът не е при нас. Не е необходимо да се влиза през прокси, за да се дръпнат субтитри |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
May 14 2013, 12:40 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 12-May 13 Потребител No.: 133 864 Статус: Офлайн |
Здравей Babilon, Според мен , проблемът си заслужава да му се обърне внимание поради: - Корекцията е минимална, един ред от вашия код и администратора може да го обрави за минути - "Сайтът не е филтриран към външни IP връзки." - това е така, но много хора са извън България (като мен) и теглят от замун чрез прокси, като искат да свялят субтитри - вашият сайт не работи. Трябва да се изключва проксито във настройките ... - "Проблемът не е при нас." - това може да е така, но по принцип трябва да се погледне, защо не работи през прокси. Съвремените интернет браузъри са направени много гъвкави са да се избягват проблеми със сърфирането, докато кода на прокси сървърите се придържа към установените правила, и евентуално грешно подаден хедър от вашия сайт е възмозно да не сработва с прокси. Пробвах други сайтове, включително Унактим и там си работи коректно. - "Не е необходимо да се влиза през прокси, за да се дръпнат субтитри" -20 % от посетителите ползват прокси, съзнателно или не-съзнателно, което не зависи от тях. Някои интернет доставчици слагат невидимо прокси за да пестят от теглене, а пък на работа това е задължително за да се ограничи достъпа до външните мрежи. Моля, препрати молбата ми до администратора на сайта. Благодаря |
|
|
|
|
|
|
May 14 2013, 02:18 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Аз съм един от администраторите, така че не е необходимо да препращам поста никъде Проксито е начин баннати потребители да влизат във форума и сайта. Това включва и една камара ботове, плагиати и "гугъл транслейт" преводачи, от които едвам се отървахме! Както казах - сайтът работи коректно с външни IP адреси. Тракерите филтрират външните си връзки, така че проблемът е при тях, не при нас. Сайтът ни разполага с търсачка, субтитрите могат много лесно да бъдат намерени. |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
May 14 2013, 03:20 PM
Коментар
|
|
|
Здрасти, в index.php, act=download vemesto header('Content-Disposition: inline; file.... трява да е Content-Disposition: attachment; file ..... inline се използва когато искаш да отвориш подадения файл във браузъра, като ПДФ или текстов или джава файл. Рар-овете не се отварят .. затова трябва да е attachment, та да му казеш да го сваля ... Ако искаш да ви е технически коректен сайта, това може да се промени. С това няма да дадете достъп на ботове и пишман преводачи - това само ще поправи "Свали субтитри" линка. Наздраве |
|
|
|
|
|
|
May 14 2013, 03:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 100 Регистриран: 31-May 08 Потребител No.: 71 763 Статус: Офлайн |
това е така, но много хора са извън България (като мен) и теглят от замун чрез прокси, като искат да свялят субтитри - вашият сайт не работи. Трябва да се изключва проксито във настройките ... Какъв е проблема да се използва браузър, в който няма добавено прокси в настройките? |
|
|
|
|
|
|
May 14 2013, 04:30 PM
Коментар
|
|
|
Отговорът е "За удобство", тъй като линка е в замунда.
|
|
|
|
|
|
|
May 14 2013, 04:54 PM
Коментар
|
|
![]() Administrator Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 73 Регистриран: 20-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 1 Статус: Офлайн |
Може да пробвате отново - inline се изпраща само в един определен случай заради проблем с по старите браузъри.
|
|
------------------------------------ «Once subs.sab.bz, always subs.sab.bz»
|
|
|
|
|
May 14 2013, 05:39 PM
Коментар
|
|
|
Благодаря Johim, сега е attachment, но пак не работи. Изобщо не изпраща файла. Може ли да пробваш "Content-Type: application/x-rar-compressed". Хедарите трябва да са първото нещо което пхп-то принтира като изход... което при вас е във index.php а не отделен get.php, и най вероятно принтира друго преди. Или пък ако PHP файла ви е на UTF8 и да изплюва BOM ... Използвам скуид прокси. Ако ти се занимава, помогни, ако не - здраве да е ! |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th November 2025 - 08:35 AM |