subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 15 2012, 01:00 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн |
Кой и какви планове планира на 22.12.2012? Лично аз имам много важен ден на 21.12.2012 и тогава ще съм прекупонясал, а на 22.12.2012 мисля да си лекувам главата с компот, туршия, или с кисели краставички Този коментар е бил редактиран от Asiat на Dec 15 2012, 01:00 AM |
|
|
|
|
|
|
Dec 15 2012, 01:19 AM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Ще правя постни зелеви сaрми и пълнени чушки за Бъдни вечер! Отговорна работа! Трябва да направя доста, щото ще сме доста хора, а аз много обичам постни сaрмички и чушчици. Надявам се да остане до Бъдни вечер достатъчно количество! За да ти мине сутринта "партито", започни деня с шкембе - чорба с много лют червен пипер! |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Dec 15 2012, 01:22 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 102 Регистриран: 13-July 07 Град: Варна Потребител No.: 36 323 Статус: Офлайн |
От около година имам запланувано събиране за 21.12.12, като най-вероятно на 22 ще презареждам за Коледа |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 15 2012, 02:06 AM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
Подсетих се за един скеч от Комиците: "Чух, че светът щял да свърши през 2012-та... Аз нямам нищо против, стига да не свърши върху мен..." Лично за мен 22-ри ще е ден като ден, освен ако тогава не ми се върне музата за превод... Този коментар е бил редактиран от Уди на Dec 15 2012, 02:07 AM |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Dec 17 2012, 05:01 AM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Аз лично смятам да си сцепя чутурата от кеф, нищо че съм през ден в дежурен екип. А на Нова година ще изгрее звездата. Пък в кухнята ще трябва да ме отменят, че смятам да се събера с роднините по празниците. Асиат, пийни си добре, ама преди това си купи от аптеката една таблетка ацетизал/алказалцер и една ампула Ноотропил. Така като станеш от голямото питие, ще ги глътнеш и час по-късно ще бъдеш като заредена пушка, която стои в стендбай режим да стреля непрекъснато навсякъде, по всяко време |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 17 2012, 04:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 29-February 08 Град: Ловеч Потребител No.: 63 273 Статус: Офлайн |
"Ако краят на света не настъпи на 21 декември, очакваме друг през 2028 година" Ще имам нови надежди през новата година |
|
|
|
|
|
|
Dec 17 2012, 05:49 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 127 Регистриран: 18-December 10 Потребител No.: 119 228 Статус: Офлайн |
* Asiat, * Този коментар е бил редактиран от quaero на Dec 17 2012, 06:47 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 17 2012, 06:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн |
* Asiat, * за новото начало! Този коментар е бил редактиран от Asiat на Dec 19 2012, 11:34 AM |
|
|
|
|
|
|
Dec 17 2012, 07:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
Аз пък съм любопитна за реакциите, които ще последват когато на 21-ви нищо не се случи. За една година се начетох на какви ли не глупости в интернет пространството, та сега ми е много интересно какво ще кажат "компетентните" за липсата на край на света, нашествие от извънземни, три дни пълен мрак, възнасяне, въздигане, преминаване в други измерения и всякакви бълвочи от сорта. Смятам да си взема пуканки и кола, да седна пред компютъра и добре да се посмея |
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Dec 17 2012, 07:21 PM
Коментар
|
|
Аз пък съм любопитна за реакциите, които ще последват когато на 21-ви нищо не се случи. За една година се начетох на какви ли не глупости в интернет пространството, та сега ми е много интересно какво ще кажат "компетентните" за липсата на край на света, нашествие от извънземни, три дни пълен мрак, възнасяне, въздигане, преминаване в други измерения и всякакви бълвочи от сорта. Смятам да си взема пуканки и кола, да седна пред компютъра и добре да се посмея аз миналата година видях и мрак, и въздигане и преминаване ( по снежни преспи)... но пък тази година нека да ги видим какво могат |
|
|
|
|
|
|
Dec 17 2012, 07:43 PM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
Аз най-вероятно ще си ходя на село, да си видя новородения племенник. 3-4 дни без интернет ще ми дойдат перфектно, тъкмо ще пропусна пика на масовия 21.12 спам, който още отсега ме залива отвсякъде и ме побърква. Не помня кога за последно съм се радвала на идеята за няколко дни без интернет, смятайте колко е зле положението... |
|
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
|
Dec 18 2012, 09:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн |
Ще си дъънем, ако предната вечер съм се напил като гнил ботор у вода. |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
|
Dec 18 2012, 10:09 PM
Коментар
|
|
![]() -=minimalistic=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 530 Регистриран: 30-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 243 Статус: Офлайн |
Бултрас Коледно парти. |
|
------------------------------------ Из благодарностите на потребители...
Цитат оня лигльо май се помисли за велик и чака да му се молим ...?!? |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 2nd July 2026 - 01:32 AM |