subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 3 2011, 05:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 101 Регистриран: 12-December 07 Град: Някъде там! Потребител No.: 54 470 Статус: Офлайн |
Здравейте! Чудех се дали можете да ми кажете всички филми с русалки, за които се сещате? А ако може да сложите и линк към IMDB, ще съм ви още по-благодарна. Извинявам се, ако мястото на темата, или самата тя, не е подходяща. Също ще се радвам, ако ми кажете и филми с по-приказна тематика. Благодаря, предварително. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 3 2011, 06:02 PM
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн |
imdb -> keyword -> mermaid
|
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
|
Nov 3 2011, 06:06 PM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
|
Nov 5 2011, 05:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 101 Регистриран: 12-December 07 Град: Някъде там! Потребител No.: 54 470 Статус: Офлайн |
imdb -> keyword -> mermaid Пробвах, но така ми излизат само филмите, в чието заглавие се съдържа думата. Мерси, все пак. Мерси, този май не съм го гледала. Ще направя и списък в първият пост като се съберат повече филми. Дано да се съберат. Този коментар е бил редактиран от shtipliiska на Nov 5 2011, 05:54 PM |
|
|
|
|
|
Nov 5 2011, 06:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Nov 5 2011, 07:03 PM
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн |
очевидно този метод не й харесва
|
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
|
Nov 5 2011, 07:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Nov 5 2011, 08:03 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 5 2011, 08:14 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
Извинявайте, може би не му е тук мястото, но бихте ли ми подсказали какви бяха напоследък актуалните филми с главен герой с обръсната дясна вежда? Онези с обръсната лява си ги водя на отчет, но дясната нещо я изтървах... |
|
|
|
|
|
Nov 6 2011, 12:03 AM
Коментар
|
|
Пробвах, но така ми излизат само филмите, в чието заглавие се съдържа думата. Мерси, все пак. Викаш, може просто да е потърсила "mermaid"... Да, точно това направих. Това, което ми е изпратил someonenew като линк, не го знаех. Благодаря ти, someonenew. Извинявам се за излишната тема, в такъв случай. qsatis, този коментар не беше необходим. Още веднъж, благодаря за помощта на тези, които се отзоваха. Ще помоля някого да изтрие темата. Явно им пречи на някои хора. |
|
|
|
|
|
Nov 6 2011, 01:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн |
shtipliiska, http://www.imdb.com/title/tt0429591/ Не излиза по търсене с ключова дума в IMDB. Не се притеснявай, че на някои хора им е крив светът. Други са по-ведро настроени. Ако успееш да синтезираш един по-пълен списък по темата, аз лично ще съм ти признателна. Имам дъщеря, която харесва подобни филми и ще ме улесниш в търсенето. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
|
Nov 6 2011, 01:59 PM
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн |
H20: Just Add Wather (2006) Не е филм, а сериалче, но е готино. (малко детско обаче) Ondine (2009) Сериозен филм. Не е май баш каквото ти трябва, но е тематично и не е никак лош. Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на Nov 6 2011, 02:00 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 6 2011, 03:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 6-November 11 Град: Castle of Otranto Потребител No.: 126 039 Статус: Офлайн |
Ondine (2009) Сериозен филм. Не е май баш каквото ти трябва, но е тематично и не е никак лош. Изобщо не е лош даже The Secret of Roan Inish (1994) От филмите с русалки вече сте споменали всичко по-популярно. Аз ще добавя само: Mermaid Chronicles Part 1: She Creature (2001) Но понеже е хорър с лесбо елементи дълбоко ме съмнява много хора да държат да си го дръпнат |
|
------------------------------------ ![]() "Forgive me, Father, for I am sin..." |
|
|
|
|
Nov 6 2011, 05:19 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
Ето какво намерих аз: http://www.edsmermaidpage.com/mermaid_movies.htm Има и анимациите по тематиката. |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Nov 7 2011, 09:59 PM
Коментар
|
|
Леле, хора. Много ви благодаря. Страхотни сте! Някои от тях съм ги гледала. Aquamarine, например е един от любимите ми филми на тази тематика. Други за пръв път ги чувам и каквото намеря, ще го гледам. А "Splash" го свалих още щом missing ми каза за него и сега тъкмо щях да си го пускам. Отново, благодаря на всички. |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 14th August 2026 - 11:11 PM |