subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 12-July 07 Град: Bankya Потребител No.: 36 019 Статус: Офлайн ![]() |
Оо Супер е тоя филм :clap1: с нетърпение чакам и следващия сезон ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
И аз чакам с нетърпение най-добрият сериал, а момичето дето ще играе Супергърл Laura Vandervoort е много готина.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-May 07 Потребител No.: 26 733 Статус: Офлайн ![]() |
Кога почва новия сезон?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 16-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 18 684 Статус: Офлайн ![]() |
7x01 27 / Sep / 2007 7x02 04 / Oct / 2007 7x03 11 / Oct / 2007 7x04 18 / Oct / 2007 7x05 25 / Oct / 2007 7x06 01 / Nov / 2007 |
------------------------------------ The only real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes. - Marcel Proust Пътешествието на откривателя не е търсенето на нови пейзажи, а погледът с нови очи. - Марсел Пруст |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 12-July 07 Град: Bankya Потребител No.: 36 019 Статус: Офлайн ![]() |
мале... още цял един месец до 1-ия епизод ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Излезе трейлърчето, ето го в тубата: |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Ето и два Director's Cut-а от новия епизод. #1 = http://www.youtube.com/watch?v=BShbcllU8qI #2 = http://www.youtube.com/watch?v=hnWb8Gwd2Q8 |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 9-January 07 Град: България Потребител No.: 397 Статус: Офлайн ![]() |
Супер са, Вики!
|
------------------------------------ ![]() По този въпрос има две мнения, едното е неправилно, а другото е моето. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 20-July 07 Град: Burgas Потребител No.: 38 497 Статус: Офлайн ![]() |
Етооооо излезе и първи епизод от новия сезон.Досега го гледах без субтитри и пак ми беше мн интересен.С нетърпение очаквам буквичките ![]() |
------------------------------------ Ние, можещите водени от незнаещите,
вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.... К.Иречек-13.12.1881г |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 14-January 07 Град: Севлиево Потребител No.: 974 Статус: Офлайн ![]() |
Опс тук не е мястото за Thank you ама обърках ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() The life is a game therefore be a player ! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
Някой знае ли, коя беше песента на края в днешния епизод? (S7e03)
|
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси! ![]() |
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 14-January 07 Град: Севлиево Потребител No.: 974 Статус: Офлайн ![]() |
аз когато нз песен си ги рипвам от епизода ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() The life is a game therefore be a player ! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн ![]() |
А случайно да знаете коя е песничката в края на последната серия?
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 31st August 2025 - 09:59 AM |