subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн ![]() |
Преродиха сериала с завоя към комиксите ,е вярно не ги следват точно ,но последните два сезона разбиха сравнително бозавите по-предни сезони.Жалко ще е ако телевизията реши следващия сезон найстина да е последния.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
с този сезон сериалът стана много по-интересен от преди ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Според мен от 8-ми сезон досега сериала става все по-добър. Само още ми е непонятно откъде се пръкнаха всички тези Герои от комиксите, но като изгледам Absolute Justice ще разбера ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 260 Статус: Офлайн ![]() |
Тоз Кларк голям тъпак, направо си го наби като излекува Зод.
|
------------------------------------ THE TRUTH IS OUT THERE |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Ха-ха-ха. ![]() ![]() Епизодът беше готин, но не ми хареса чак толкова колкото предните. Зод започвам много да го харесвам... секси злодей ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн ![]() |
Самият актьор, играещ Зод ме дразни, съответно и в сериала не ми харесва.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн ![]() |
10 сезона супер и Лана ако се върне , ще е още по-добре.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
10 сезона супер и Лана ако се върне , ще е още по-добре. Няма смисъл да я връщат за един сезон, но ако има и 11ти... знае ли се. Но сериалът извъртя сюжета си в доста печеливша насока. На доста хора се възроди интереса към него, който взе да намалява от 8ми сезон. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Нашия не може да лети и цял живот се учи да ползва силите си, а този от малко кръв и взе, че полетя.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн ![]() |
Нашия не може да лети и цял живот се учи да ползва силите си, а този от малко кръв и взе, че полетя. Напълно съм съгласен с това,отделно Клои зе да ме нерви,не можело да се има доверие на Кларк вече,а на нея може - Като краде от парите на "Green Arrow".Постоянно нещо се занимава със компютри (хакерката) няма никав личен живот.Кларк това със кръвта което го направи(Зод) беше най-голята тъпотия което можеше да се види,но това предполагам са го направили,за да появи по голяма тръпка,интрига,за да се стане по интересен сериала.Нямам търпение да излязат нови серии. Сериала е единствен по рода си(Уникален). Този коментар е бил редактиран от platinatabe на Mar 19 2010, 02:56 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-безупречният финал в историята на Смолвил ![]() Ако продължава, така нищо чудно и 11-ти сезон да поръчат. ![]() Само се надявам Тес да се върне за 10-ти сезон. И вътрешното ми предчувствие ми подсказва, че и Лекс ще се върне ![]() Такава плетяща бабичка с широки рамене ми се вижда съмнителна. И какво ли налетя на Оливър? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн ![]() |
Някой може ли да ми каже в коя серия Лана разбира 4е Кларк е извънземен , мерси предварително .
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
В последния епизод на шести сезон.
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Във финала на Смолвил се случи всичко, което очаквахме да се случи цели 10 години ![]() Смъртта на Тес беше изненада обаче. Ще ми липсва този сериал. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th August 2025 - 10:10 AM |