subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 15-January 07 Град: София Потребител No.: 1 120 Статус: Офлайн ![]() |
Ще има ли букви за новите епизоди ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 536 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 30-August 07 Потребител No.: 41 967 Статус: Офлайн ![]() |
Превеждай си спокойно и помоли някой от майсторите, ако имат време да ти редактират субтирите, защото в теб има ОГРОМЕН потенциал. Не го пропилявай! Дерзай приятелю, ... Бих искал да ти благодаря за субтитрите. Сериалът е приятен, разгледах и коментарите в темата. Не видях мнението на The-Slugi, но може би една последна редакция от някой майстор, както предлага elisiaelf е много добра идея. Не ме разбирай погрешно, казвам го най-добронамерено. За да не съм голословен ще дам пример с една-две реплики, които ми направиха силно впечатление в първите няколко епизода: Your timing is impeccable -> Чудесен тайминг…; Will's family has been taking care of our island for generations. -> Семейството на Уил се грижи за острова от генерации. Още веднъж благодарности и успех с превода. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 31-October 07 Потребител No.: 49 455 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте,искам да попитам дали някой от преводачите ще се заеме с превода на 6 сезон.Сериалът е много добър,чакахме с нетърпение новия сезон и ще ви бъдем много благодарни,ако ни зарадвате със субтитри.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-February 07 Потребител No.: 6 607 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте,искам да попитам дали някой от преводачите ще се заеме с превода на 6 сезон.Сериалът е много добър,чакахме с нетърпение новия сезон и ще ви бъдем много благодарни,ако ни зарадвате със субтитри. Аз също искрено се надявам скоро да има букви - сериалът е страхотен! Благодаря на преводачите предварително! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-March 12 Град: София Потребител No.: 128 557 Статус: Офлайн ![]() |
Здравей ![]() Силно се надявам, че скоро ще ни зарадвате със суб. поне за 1-ви епизод! Не разбирам, защо сериала не е се радва на небивал успех. Много лек и приятен е! Мисля, че вчиски фенове на сериали от типа на Отчаяни съпруги, Drop Dead Diva ще харесат и този. Всеки ден проверявам и проверявам за суб., бих помогнала ако Английският ми не беше пълна скръб. Лека вечер! Поздрави |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 28-October 08 Потребител No.: 80 054 Статус: Офлайн ![]() |
+1 ![]() |
------------------------------------ stay strong :)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 15-January 13 Потребител No.: 132 402 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, Някой ще ми каже ли къде има субтитри за епизоди 9 до 13 на 5 сезон? Много ще съм благодарен за да мога да мина и на 6 сезон ![]() Този коментар е бил редактиран от hahyy на Sep 6 2014, 08:09 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 301 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн ![]() |
В момента се превежда 9-та серия на 6-ти сезон и е с прогрес 70%. Можеш да следиш прогреса в секцията с новини (горе вляво над чата). С 5-ти сезон може да започна след 6-ти сезон, ако има интерес.
Този коментар е бил редактиран от gpym4e на Sep 6 2014, 08:44 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 15-January 13 Потребител No.: 132 402 Статус: Офлайн ![]() |
В момента се превежда 9-та серия на 6-ти сезон и е с прогрес 70%. Можеш да следиш прогреса в секцията с новини (горе вляво над чата). С 5-ти сезон може да започна след 6-ти сезон, ако има интерес. Oпределено имам интерес за непреведените серии на 5 сезон. Ще бъда много благодарен ако ги преведеш, ще следя кога ще стане та да си гледам филмчето с кеф! |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 11:01 PM |