subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 304 Регистриран: 13-March 07 Потребител No.: 18 151 Статус: Офлайн ![]() |
Поради простата причина, че не знам как.Така че ако искаш да ти ги пратя,ти да ги прегледаш и да ги качиш. Пробвай да се свържеш на лично със sean_connery, ако иска той да им направи една редакция, защото на мен скоро не ми се очертава никакво свободно време. |
------------------------------------ Съвет от мъдър, даден на глупак,
е жито хвърлено на камънак. ------------------------------------------------- И колкото да кърпиш вехта дреха това е временна утеха. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 16-February 11 Потребител No.: 120 957 Статус: Офлайн ![]() |
ако някой иска субтитрите за другите епизоди да ми пише на kuncho_popa@abv.bg. Превода не е мой,но преводача ми разреши да ги разпространявам и давам на тези които ги искат. Попе аз искам субтитрите за останалите епизоди или там колкото са преведени , като изключим тия дето са качени в сайта, свирни ми на скайп братле, че вечерите са дълги и Холмс ги запълваше, а сега ![]() Този коментар е бил редактиран от Almodovar на Feb 21 2011, 03:23 PM |
------------------------------------ Който не работи за себе си , други ще се радват на успехите му . ( Моя мисъл )
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-March 11 Потребител No.: 121 742 Статус: Офлайн ![]() |
здравейте.Относно субтитрите за "The Adventures of sherlock holmes"моля ако някой има бг субтитри на 5,6 и 7-и сезон да ги прати да ги изтеглим.Благодаря предварително
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Субтитри за Архивът на Шерлок Холмс - http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=59777
|
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ето и финалните 6 епизода. http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=60592 Това беше всичко от нас. Помня, че някой беше обещал да почерпи накрая... ![]() ![]() |
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 04:39 AM |