subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-November 07 Потребител No.: 49 830 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности и от мен.Наистина добър сериал и определено си заслужава да се гледа.На мене ми хареса превода ти на 8-ма серия, и се радвам ,че си се заела с останалото от трети сезон.Успех в начинанието.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 28-December 07 Потребител No.: 55 678 Статус: Офлайн ![]() |
Първо да благодаря на mims за труда и.Знам че като за първи коментар е малко нагло,но ако може mims да кажеш дали ще продължаваш с превода или да пускаме тема в раздел заявка. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 5-May 07 Град: Варна Потребител No.: 26 709 Статус: Офлайн ![]() |
Продължавам превода на 100%.Много се извинявам и аз за забавянето, но очаквайте утре или вдругиден да кача следващата серия. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 28-December 07 Потребител No.: 55 678 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ти безкрайно много и се извинявам не съм искал да те пришпорвам или нещо такова. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 50 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 43 069 Статус: Офлайн ![]() |
смятам да почна 4 сезон. Ако има някой да ми помогне с редакцията ще бъда благодарен. 1 серия ще бъде готова понеделник. |
------------------------------------ Сварихме го във вряла вода.
- Не бива така да се отнасяте с преводачите! ... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 19-April 08 Град: София Потребител No.: 68 487 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 50 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 43 069 Статус: Офлайн ![]() |
Качих субтитрите на 1еп. на 4сезон. Кажете как се е получило. След няколко дена почвам 2еп. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Ако искаш, ще ти помогна с редакцията.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 5-May 07 Град: Варна Потребител No.: 26 709 Статус: Офлайн ![]() |
Ако някой има време и желание, много се нуждая от редактор. Защото не успявам някакси да си видя все някоя грешка. Много благодаря !
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Пращай ми ги за редакция на мен.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 519 Статус: Офлайн ![]() |
Ами...просто се включвам с надеждата нещата около 3-и сезон да се довършат...Би било жалко да се спре точно по средата...Сериалът е достатъчно популярен...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 5-July 09 Потребител No.: 96 349 Статус: Офлайн ![]() |
Видяло се е, че няма да се допреведе третия сезон, въпреки, че четвърти вече е преведен. Нещо ми убягва логиката в цялата тази работа. Ако ми остане време ще се хвана и ще допреведа сериите (от 14 до 22). |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
След като ziska се отказа, по-скоро го отказаха: http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=34&st=2505# , реших да довърша четвърти сезон.
Този коментар е бил редактиран от pgi на Jul 11 2010, 10:27 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видяло се е, че няма да се допреведе третия сезон, въпреки, че четвърти вече е преведен. Нещо ми убягва логиката в цялата тази работа. Ако ми остане време ще се хвана и ще допреведа сериите (от 14 до 22). Елементарна логика… превеждам от руски, а за 3-ти сезон нямаше руски суб. Имаше за 4-ти и затова ги почнах. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 08:34 AM |