subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 12 2008, 11:36 AM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
![]() Полицаят киборг 2 (1995) Режисьор: Сам Фърстенбърг Сценарист: Сам Фърстенбърг и Джон Стивънс Участват: Дейвид Брадли, Дел Катс, Джил Пиърс, Хектор Работаби, Виктор Мелани, Дъглас Бристол и други. Релийз: Cyborg.cop.2.1995.XviD.DvDRiP-Malignus IMDB Резюме: Новото поколение киборги са по-смъртоносни, по-мощни, по-опасни и по-умни от компютрите, които са ги програмирали. Те са толкова интелигентни, че са способни сами да се възстановяват - без човешка намеса. Никога, дори и в най-ужасния си кошмар, Джек Раян (Дейвид Брадли) не е очаквал, че още веднъж ще бъде принуден да се изправи лице в лице със стария си враг в смъртоносната схватка (полицаят киборг 1). Този път това е един опасен киборг, който е твърдо решен да създаде своя армия киборги и да завладее света. Жанр: екшън Времетраене: 93 минути СУБТИТРИ Бележка на преводачаТози филм е един от любимите ми. Преди време правих полицаят киборг 1, сега 2, а след това веднага се залавям с тройката. Най-добрите екшъни за мен, фен съм им от малък и заслужават да имат букви. Ще правя слухов превод от DvDRiP. няма сорсови субтитри, тоест мой тайминг. Пожелайте ми успех! Моля тези субтитри да не се качват по други места, освен Sab.bz и subs.sab.bz
Благодаря Този коментар е бил редактиран от Tzanko Stefanov на Feb 10 2012, 11:38 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 13 2008, 09:46 AM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jul 16 2008, 04:42 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
EDIT: *** Toreto, благодаря Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Jul 16 2008, 04:53 PM |
|
|
|
|
|
Jul 24 2008, 04:55 PM
Коментар
|
|
Субтитрите са редактирани. Благодаря на коксан за помощта, която ми оказа по редакцията. Като цяло: Ако сравняваме трите части на киборгите, тази е най-добрата. Тройката е такава лигавщина, че няма друга, затова се отказвам да я превеждам нея. Следваща цел: Проект: Ловци на сенки. П.П: Довечера ще кача субтитрите. Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Jul 24 2008, 04:56 PM |
|
|
|
|
|
Dec 16 2008, 12:19 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-December 08 Потребител No.: 83 744 Статус: Офлайн |
чакам с нетърпение и тройката |
|
|
|
|
|
|
Dec 16 2008, 05:00 PM
Коментар
|
|
Няма да я правя аз, аудиото е кофти.
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 6th November 2025 - 11:36 AM |