subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 27 2007, 12:04 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Е, |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 27 2007, 01:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 22-December 06 Град: Somewhere In The Middle of Big Nothing Потребител No.: 58 Статус: Офлайн |
Мартин Скорсезе доживя! Това е. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 27 2007, 01:56 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Евала за немския филм, по ми ареса от Лабиринта. Радвам се и за Скорсезе естествено. Доста странно да номинират Лео за Кървав диамант, вместо за този. |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Feb 27 2007, 02:26 PM
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн |
Малко изненади, но за сметка на това едни от най-скучните Оскари, които съм гледала. Пълно губене на време, по-добре да си бях спала...
|
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
|
Feb 27 2007, 04:13 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Май само на мен са ми харесали тазгодишните награди... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Feb 28 2007, 12:16 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 232 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 449 Статус: Офлайн |
Отразяването по К1 беше много добро - точно както и миналата година. Очевидно закъснението с още един ден е повече от препоръчително на фона на всички предишни излъчвания на церемонията. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 28 2007, 12:37 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Хали Бери ли хлипаше на български в ефира преди няколко години? Кво хлипане, то си беше кански рев. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th December 2025 - 12:35 AM |